Az élet KitchenAid-el.

Hogyan sikerült megvenni, receptek, tippek, bemutatók.

Honnan?
Vegyük sorra a lehetőségeket.

Mennyibe is kerül?

 

Akit kicsit is érdekel a KA, az bizonyára utána járt annak, mennyibe is kerül. Először a magyar oldalak bukkannak fel, ami "kicsit" riasztó lehet, ezért sokan nem is keresgélnek tovább. Legyintenek egyet, és ezzel el is vetik az esélyét annak, hogy egyszer majd vegyenek egyet. Persze nem hibáztatok senkit, én is így tettem pár éve. 

De most, jobban beleástam magam a dolgokba, és ezt szeretném megosztani veletek:

  1. Magyarország: Google -->"Kitchenaid robotgép" Kiad pár boltot. Köztük az alza.hu-t, mediamarkt-ot, kitchenaidgepek.hu-t, kitchenaidbolt.hu. Mindenhol egytől-egyig a kiszemelt típus (5ksm175) 224.900 Ft. Ez a legmagasabb ár, amivel találkoztam. Persze szól pár érv amellett, hogy Magyarországról szerezze be az ember, mint például: ha baja van, egyszerűbb visszaküldeni, magyarul beszélhetünk az eladóval, nem kell vámot fizetni, gyorsabban ideér. De ezeket el lehet hagyni, ha számos különbséget találunk az árban a külföldi eladók közt.
  2. Amazon: Itt már 300 dollárért találtam, ingyen kiszállítással, de sajnos nem azt a típust, amelyiket szeretném. És nem 220V-osat. Lehet kapni olyat is, de azt nem szállítják Magyarországra, úgy, hogy ez kilőve. Nem szeretném átalakítóval használni, mert arról sok jót nem hallottam.letoltes.png
  3. Amerika: Na, ez már szimpatikusabb. www.bondyexport.com Ezen az oldalon 450 dollárba (kb. 126.000 Ft) kerül a megfelelő típus. (5ksm175, 220V) Már csak a szállításon kell gondolkozni. Itt számolni kell a szállítási díjon felül a vámmal is, ami Magyarországon 27% (kb. 34.000 Ft). Így már majdnem ott vagyok, hogy akár itthonról is rendelhettem volna, kevesebb macerával, hamarabb, ugyanannyiért.
  4. Európa Ebay: Hol nincs vám? Hát az Unióban. Az Ebay eddig a legnyerőbb. Találtam egy ajánlatot egy németországi cégnél. Itt a gép ára 180.000Ft Szállítás Magyarországra 7.740 Ft. Összesen tehát 187.740 Ft-ba kerülne az egész, úgy, hogy még ajándékba kapok hozzá egy húsdaráló kiegészítőt, és a KA szakácskönyvet. letoltes_1.png

A kutakodásom még nem ért véget. Egyenlőre eddig jutottam. Ha találok valamit, ígérem megírom! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kitchenaidetveszek.blog.hu/api/trackback/id/tr5813090758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az élet KitchenAid-el.

Megosztom veletek a régóta vágyott KitchenAid robotgépem felé vezető utat. Hogy gyűjtöm össze a nem kevés pénzt, és honnan fogom végül megvásárolni. Ezután persze nem állok meg. Bemutatom használat közben, hogy szuperál. Tartsatok velem.

Friss topikok

  • Lóránt Juhász: Holnap jön meg az enyém is! :) Piszácia színű lett végül, mert ez volt akciós. Németből és Francia... (2020.04.02. 19:50) Unboxing KitchenAid Artisan 5KSM175PS Stand Mixer
  • Mihalyne Kopasz: Szeretnék még többet megtudni a kitchenaid gép tapasztalatairól. Tetszik a blog. (2020.01.09. 12:38) Színe?
  • Tetahiti: Electroluxom volt egy hétig kb, utána éltem a vásárlástól való elállás lehetőségével. Nem sokat tú... (2018.12.03. 23:01) Miért pont KitchenAid?
  • KD Dóra: @konyhakaland: rendben (2018.09.30. 16:20) Helyzetjelentés
  • KD Dóra: @konyhakaland: azért, mert terhességi cukorbetegségem lett, de szerencsére már nincs. Ugyanúgy leh... (2018.09.30. 16:19) Fahéjas koszorú
süti beállítások módosítása
Milyen a KitchenAid-el az élet!? Hogyan sikerült megvennem, receptek, tippek, bemutatók.